Ontdek onze oplossingen

ARAG biedt u de beste juridische ondersteuning met flexibele formules voor een basisdekking of een ruimere bescherming. Onze rechtsbijstandsverzekeringen garanderen u maximale toegang tot juridische hulp voor een minimale bijdrage.

Zijn met name niet gedekt schadegevallen in verband met fiscaal recht, administratief recht of met een contract, behalve in het kader van de dekking “voertuig”.

Bent u het slachtoffer?

Dan stellen wij alles in het werk om de schade die u lijdt te recupereren – zowel voor materiële als lichamelijke schade.

Begaat u zelf een overtreding?

Dan neemt ARAG de kosten en erelonen van advocaten op zich om u te vertegenwoordigen in de rechtbank.

Privé persoon

Met een rechtsbijstandsverzekering van ARAG geniet u als particulier deskundige rechtshulp voor uw hele gezin in haast alle omstandigheden. Van een arbeidsconflict of een geschil met uw elektriciteitsmaatschappij tot een huurkwestie. En van een burenruzie of een ongeval tot conflicten rond uw eigen woning.

Alle zaken die meegenomen zijn in de dekking van uw verzekering kunnen door ARAG in behandeling genomen worden.

 

COOKIES OP ARAG.BE

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, gebruiken wij verschillende soorten cookies. U vindt alle informatie, ook over de mogelijkheden om deze te blokkeren, in de tekst over ons vertrouwelijkheidsbeleid.