Kent u uw rechten en plichten als Syndicus of Commissaris van de Rekeningen ?

 

Wilt u duidelijkheid over uw rechten en plichten als Syndicus of Commissaris van de Rekeningen?
Dan is deze gids voor u! Ontdek ons advies om u bij te staan in de uitoefening van uw functies.

 

EN VOOR UW MEDE-EIGENDOM?

ARAG, juridische partner van uw mede-eigendom.


ARAG informeert de syndicus en de commissaris van de rekeningen over de juridische aspecten van hun activiteiten, maar dat is niet alles!

ARAG biedt ook een globale juridische oplossing om mede-eigendom in zijn geheel te beschermen.
Conflictsituaties die een impact kunnen hebben op uw mede-eigendom zijn niet zo zeldzaam en kunnen leiden tot onverwachte uitgaven om de kosten en honoraria van een advocaat te dekken. ARAG kan actie ondernemen om uw rechten te verdedigen en te voorkomen dat u naar de rechter moet stappen. Indien de minnelijke schikkingsprocedures echter niet slagen, kan een gerechtelijke procedure noodzakelijk

 
  • Budgeteer uw juridische uitgaven —> geen onnodige en onverwachte kosten meer om mede-eigendomsrechten af te dwingen
  • Profiteer van de meest volledige rechtsbijstand op de markt
  • Delegeer de juridische aspecten aan een vertrouwenspartner —> verlicht het werk van de Syndici en de Commissarissen van de Rekeningen.
Zin om dagelijks begeleid te worden door een expert in de rechten?

Ontdek enkele concrete situaties waarin we aan uw zijde kunnen staan.

  • Een mede-eigenaar weigert zijn deel van de gemeenschappelijke kosten te betalen ? Wij wijzen een advocaat aan om de verschuldigde bedragen te innen.
  • Een aannemer komt zijn verplichtingen niet na? ARAG neemt de nodige juridische stappen.
  • Uw brandverzekeraar biedt een onvoldoende bedrag om de schade te herstellen? ARAG benoemt snel een onafhankelijke tegenexpert.
  • Een bezoeker beschadigt een gemeenschappelijk deel van uw gebouw? Wij verhalen de geleden schade op de verantwoordelijke persoon.
  • De schoonmaakster betwist uw ontslagprocedure? Een jurist van ARAG biedt u zijn juridische bijstand aan
Meer weten?

Vraag een offerte aan uw makelaar of laat ons iets weten per e-mail

" Dekken de verzekeringen die door de mede-eigendom voor zichzelf worden afgesloten ook de vrijwillige syndicus of de commissaris van de rekeningen ?"
 

Neen, de rechtsbijstand van de mede-eigendom dekt niet persoonlijk de functie noch de verantwoordelijkheid van de syndicus of de commissaris van de rekeningen!
Daarom stelt ARAG u voor om ook uw persoonlijke juridische partner te zijn en, middels een uitbreiding van uw rechtsbijstand Privéleven of middels een specifieke dekking, u te beschermen in het kader van uw missie.

Meer weten?

Vraag een offerte aan uw makelaar of laat ons iets weten per e-mail

 

COOKIES OP ARAG.BE

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, gebruiken wij verschillende soorten cookies. U vindt alle informatie, ook over de mogelijkheden om deze te blokkeren, in de tekst over ons vertrouwelijkheidsbeleid.