Uw plek is uw veilige haven

ARAG biedt voortaan één rechtsbijstandsproduct voor uw onroerend vermogen, met gelijke dekkingen voor particuliere en professionele doeleinden. De tarieven voor de verzekering verschillen naargelang de bestemming van het onroerend goed: particulier of professioneel. Bovendien kiest u uit een basisdekking of een uitgebreide dekking.

 

Wat dekt de verzekering?

Met de rechtsbijstandsverzekering onroerend vermogen van ARAG geniet u veelzijdige bescherming bij conflicten en geschillen rond uw brand- of woonpolis. U krijgt juridische ondersteuning en kunt een beroep doen op tegenexperten. ARAG verdedigt u in de rechtbank en betaalt de kosten van het gerecht en de erelonen van advocaten. Onze missie: een zo hoog mogelijke schadevergoeding eisen!

Voorbeelden van tussenkomsten

  • Uw huis krijgt af te rekenen met ernstige waterschade. Uw brandverzekeraar stelt u een schadevergoeding voor. U betwist het bedrag omdat het ontoereikend is.
  • U bent het slachtoffer van een woningdiefstal. Uw polis dekt diefstal, maar de verzekeraar weigert tussen te komen. Volgens hem beging u een zware fout omdat u uw woning onvoldoende beveiligde tegen diefstal.

COOKIES OP ARAG.BE

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, gebruiken wij verschillende soorten cookies. U vindt alle informatie, ook over de mogelijkheden om deze te blokkeren, in de tekst over ons vertrouwelijkheidsbeleid.