Web@ctive

Omdat het leven zich steeds meer afspeelt op het internet, behartigen wij uw belangen ook in de virtuele wereld. ARAG Web@ctive biedt u een brede bescherming tegen schade, conflicten en andere kwesties die voortvloeien uit het internet en sociale media. Van onlinefraude en cyberpesten tot identiteitsdiefstal.

Waarom Web@ctive?

Koopt u weleens online? Hebt u een profiel op een of meer sociale media zoals Facebook, LinkedIn of Twitter? Doet u aan online banking? Dan is de kans groot dat u vroeg of laat wordt geconfronteerd met de risico’s van het wereldwijde web. ARAG beschermt u tegen deze risico’s zodat u op uw twee oren surft!

Voor wie geldt de dekking?

De dekking geldt voor u (ondertekenaar van het contract) en uw gezinsleden (samenwonende partner en bloed- of aanverwanten in rechte lijn), inclusief kinderen die niet meer inwonen maar nog wel kinderbijslag genieten.

Wat houdt de dekking in?

De verzekering omvat een delete-service om ongewenste online-informatie te verwijderen, burgerlijk verhaal bij onlineschade, burgerlijke verdediging van auteursrecht, strafrechtelijke verdediging en rechtsbijstand ‘online contracten’.

 

Voorbeelden van tussenkomsten

U koopt boeken en cd’s op het internet. Bij de levering blijken de spullen beschadigd. De leverancier schuift de verantwoordelijkheid af, zodat u achterblijft met een waardeloze aankoop. ARAG gaat op zoek naar een oplossing.

U googelt uw naam en merkt dat er foutieve en zelfs ongewenste informatie over u verschijnt. ARAG pakt de verantwoordelijke aan, en zorgt ervoor dat de gegevens worden verwijderd.

Foto’s van uw gezin, die ú op Facebook postte, worden zonder uw toestemming gebruikt op andere websites. ARAG adviseert u en helpt u om uw rechten te verdedigen.

 

In welke hoedanigheid ben ik verzekerd?

U bent verzekerd als:
Het geschil ontstond tijdens uw privéleven.
Én als gevolg van of in verband met internetgebruik.
U bent niet verzekerd als het geschil verband houdt met:
Een commerciële activiteit.
Een vrij beroep.
Elke andere zelfstandige activiteit.

Bent u geïnteresseerd in web@ctive ? Praat er over met je makelaar.

COOKIES OP ARAG.BE

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, gebruiken wij verschillende soorten cookies. U vindt alle informatie, ook over de mogelijkheden om deze te blokkeren, in de tekst over ons vertrouwelijkheidsbeleid.