Voor iedere stap in je carrière!

Op ons kantoor in Brussel hebben wij regelmatig nieuwe mensen nodig. Staat u aan het begin van uw carrière of juist toe aan een volgende stap? Voor elk kunnen we een gepaste vacature hebben. Check ze hieronder.

Interesse in één van onze vacatures? We horen graag van je!

Bekijk onze openstaande vacatures hier!

 

Business Advisor Vlaanderen

Echte mensen met echte problemen. Problemen die wij helpen oplossen. ARAG is een onafhankelijke verzekeraar van rechtsbijstand in België en in 15 andere landen in Europa, in de Verenigde Staten, Canada en Australië. Wij zijn een familiebedrijf. Met meer dan 80 collega’s in België willen wij onze klanten toegang bieden tot gerechtigheid. Tegen een betaalbare premie. Wij werken in België graag samen met verzekeringsmakelaars. Door de kwaliteit van onze dienstverlening en onze stevige juridische kennis, voelt de klant het verschil.

Wij groeien. Daarom zijn we op zoek naar een getalenteerde Business Advisor, die onze commerciële samenwerking met de verzekeringsmakelaars in Oost- en West-Vlaanderen verstevigt. Omdat wij geloven in partnerschap, beschouwen wij de verzekeringsmakelaar echt als bondgenoot. Je biedt hem professionele ondersteuning, bekijkt samen groeimogelijkheden of die nu digitaal of persoonlijk zijn, je zoekt naar maatwerkoplossingen die goed zijn voor de klant van makelaar.
Je bent een betrouwbare gesprekspartner voor de verzekeringsmakelaar en je zorgt voor effectieve commerciële acties. Jij bent de echte verbinding tussen de maatschappij, de makelaar en de klant; als er iets opgelost moet worden regel je dat pragmatisch en snel. Vanzelfsprekend is jouw tas gevuld met goede opleidingsmogelijkheden, marketingacties, uitstekende producten en de beste juridische service van België. Wij groeien. Groei je met ons mee?

Wij bieden een uitdagende en afwisselende job in een solide, dynamisch en internationaal bedrijf. Geen dag is saai en wij doen bij ARAG de dingen samen.

Wat wij verwachten:

• Van nature leg je makkelijk verbinding met mensen. De relatie met mensen is voor jou de basis van groei. Je ruikt commerciële mogelijkheden op afstand en je bent in staat om die in concrete acties om te zetten. Mensen vinden het prettig om met jou zaken te doen.
• Je netwerk in de regio is uitstekend. Je kent mensen, mensen gunnen jou de business. Je bent een prettige gesprekspartner voor de verzekeringsmakelaars, je bent oplossingsgericht en je hebt een goed inlevingsvermogen in wat de verzekeringsmakelaar bezighoudt. Je kent het vak.
• Je vindt commercie leuk, je bent in staat om vlot te schakelen tussen mensen, kansen en uitdagingen. Nieuwe kansen creëren en benutten vind je leuk. Je bent breed maatschappelijk georiënteerd en je hebt een visie over digitalisering, over de markt en over techniek. Je bent een bondgenoot van de verzekeringsmakelaar.
• In deze regio ben je in staat om zelfstandig te bouwen aan de omzet en de reputatie van ARAG. Vanzelfsprekend ondersteunen we je met alles wat nodig is. Wij gaan er van uit dat je daadkracht en de pioniersgeest laat zien die nodig is om samen te werken met de verzekeringsmakelaars.

Wat wij zoeken:

• Het type ondernemer. Iemand die er op uit gaat. Die zaken voor elkaar brengt. Die dingen probeert en nog een keer als het niet lukt. Wij gaan er van uit dat je een diploma in het hoger onderwijs hebt en -nog belangrijker- dat je door je ervaring en kunde er meteen “staat”.
• Iemand die relaties kan en wil bouwen over een langere periode. Wij zien een relatie als een waarborg voor een succesvolle commerciële samenwerking. Resultaatgericht, respectvol, authentiek en samenwerken. In deze regio zal je uithoudingsvermogen nodig hebben en kunnen doorzetten.


• Je hebt een stevige ervaring in verkoop. Sterker nog: je hebt een heel arsenaal aan middelen om de verzekeringsmakelaar te ondersteunen in zijn of haar keuze voor ARAG. Je kunt overtuigen, je levert service, je bent gedreven en je hebt een gezonde dosis humor.
• Je spreekt de taal van de regio en het voelt natuurlijk om daar te werken. Je bent resultaatgericht en gedreven. Het is voor jou vanzelfsprekend dat je je kennis voortdurend ontwikkelt in dienst van je relaties.

Wat wij bieden:

• Werken bij een leuk, solide en sterke bedrijf. Wij zijn ambitieus en willen graag verder groeien. Zekerheid van werk en dynamiek in de job is tegenwoordig niet vanzelfsprekend.
• Wij bieden een prima marktconforme beloning waarvan een deel vast salaris, een deel variabel en met extralegale voordelen. Een mooie firmawagen, laptop en GSM zitten uiteraard in het pakket.
• Je krijgt eigen verantwoordelijkheden in een zeer gevarieerde job. Je bent de ambassadeur van ARAG in de regio.
• Je werkt samen met echte mensen. Wij werken samen een dynamisch commercieel team. Van groot belang is de nauwe samenwerking met Customer Services en de beste Legal Serviceafdeling van België.
• Wij geloven dat mensen zich voortdurend willen en moeten ontwikkelen. Daarom bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden door middel van interne en externe opleidingen.

Wij zoeken misschien wel jou!

Tweetalig jurist-schadebeheerder

ARAG SE is één van de belangrijkste gespecialiseerde rechtsbijstandsverzekeraars, is ruim 80 jaar actief op internationaal niveau en beschikt over niet minder dat 17 zetels in Europa, de Verenigde Staten en Canada.
ARAG heeft de ambitie om de Belgische burger op elk moment van zijn leven te beschermen door hem te informeren over de juridische aspecten die van invloed kunnen zijn op hem en indien nodig door hem te begeleiden bij het oplossen van een geschil. We zijn op zoek naar mensen die ons kunnen helpen in het realiseren hiervan en dit is voor u een uitgelezen kans om deel uit te maken van een internationaal familiebedrijf.
De Belgische Branch, gelegen in Brussel centrum, is op zoek naar een “Jurist-schadebeheerder” met een focus op klantenservice

TAKEN

• Een efficiënt en klantgericht schadebeheer is het uithangbord van ARAG. Als beheerder zorg jij ervoor dat de belangen van onze verzekerden optimaal worden verdedigd.
• Je zal deel uitmaken van het team “Legal Claims” dat onze Nederlandstalige makelaars bedient. Je hebt ook als missie om een vertrouwensrelatie op te bouwen met deze makelaars en deze te ontwikkelen.
• ARAG biedt je alle troeven om je doelstellingen te kunnen realiseren : een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar met wereldfaam, naambekendheid, een verzekeringsaanbod met ijzersterke waarborgen dat beantwoordt aan de concrete marktvraag. Voor de excellente dienstverlening aan onze partners en cliënten zorg jij zelf want op een snelle en efficiënte wijze handel je de schadedossiers af tot ieders tevredenheid.


PROFIEL

- Licentiaat of Master in Rechten. Een (eerste) ervaring in de verzekeringssector en/of in schadebeheer is een meerwaarde.
- Je hebt een ervaring van minimum 3 jaar aan de balie.
- Je bent een overtuigende "communicator": je maakt graag gebruik van de telefoon en daarnaast heb je een vlotte pen.
- In het beheer van je dossiers wacht je niet af; je treedt pro-actief op en je toont zin voor initiatief. Bovendien schrikt een gezonde dosis stress je niet af.
- Je werkt vlot met MS-Office (Excel, Word) en MS-Outlook.
- Je bent tweetalig Nederlands / Frans.


ONS AANBOD


- Een aangename werksfeer, in een bedrijf op mensenmaat, een toekomstgerichte KMO.
- Een jong en dynamisch team, agile, motor voor veranderingen.
- Een sterke opleiding in Rechtsbijstandsverzekeringen.
- Een aantrekkelijk loon en arbeidsvoorwaarden met extra-legale voordelen.
- Een participatieve bedrijfscultuur waar de menselijke aspecten en het evenwicht privé-werk erkend worden als belangrijk.
- Een aangename werkomgeving, centraal gelegen in Brussel, dichtbij openbaar vervoer, fitness zaal en andere faciliteiten zijn beschikbaar in het gebouw zelf.

Desktop Engineer / System Administrator

The Belgian branch, located in the centre of Brussels, is actually looking for a Desktop Engineer / System Administrator to join its IT department.

Function / Key tasks

The Desktop Engineer completes a wide variety of tasks to troubleshoot and fix computer problems. The main duties and responsibilities are :

• Creating, maintaining and Installing Software Images
Responsible for creating and maintaining functional disk images, containing contents and structure of a hard drive, network configuration, upated security settings and
all software configuration.

• Troubleshooting Software and Hardware Issues
Responsible for Troubleshooting issues reported by the end user. These issues could be software related or can be related to malfunctioning hardware. Also part of the
maintenance team for all IT-systems.

• Develop and Implement Software & Security Updates
Responsible for software and security distribution to ensure updates are implemented network-wide in a timely manner.

• Maintenance, performance and availability
Execute pro-active maintenance by implementing controls and monitoring, applying patches and best practices to ensure availability and performance of their workstation environment.

• First-line support, Communication with users
Responsible for user request management, identification of problems and communication of the solution towards a specific or all user.

• Documentation
Responsible (under the supervision of the Service Manager or Solution Architect) for the documentation of IT operational processes and first-line support procedures.

Profile

• Bachelor in Computer Science or relevant field/experience
• 3 to 5 years of proven experience in a similar role
• Advanced knowledge of MS OS, Active Directory, O365, Linux, VMWare is required
• Experience with DNS, storage, ethernet/IP configuration, network infrastructure is a plus
• Experience with Veeam backup, shell scripting, DB2, SQL is a plus
• Knowledge of coding languages (Java, .Net, php, …) and web development techniques is a plus
• Languages: FR, NL, ENG
• You are customer-minded and you always tend on helping people,
• You are eager to learn and discover new technologies
• You are an analytical problem-solver who also have a knack for being a good listener and able to manage priorities
• You have excellent written and verbal communication skills

We offer you

• A pleasant working atmosphere, in a human-sized company looking to the future.
• A young and dynamic team, driving with conviction its transformation towards the future.
• An attractive salary and working conditions, with extra-legal benefits.
• A participatory corporate culture, where the human aspects and the work/life balance is recognized as important.
• Our offices are centrally located in Brussels, close to public transport

Business Development Advisor


ABOUT US

ARAG has the ambition to ensure affordable & efficient access to justice for every citizen in Belgium and worldwide. We protect the Belgian citizen at every moment of his life by enlightening him on the legal aspects likely to impact him and, if necessary, by accompanying him during the resolution of a dispute.
ARAG offers his Legal Protection products through 3 main distribution channels: Broker, Affinity (grouping of individuals/multiple risks into an organization, company, association, …) and Online.

Within “Product, BUSDEV & MARCOM” department, we are searching for a “Business Development Advisor” to support the development of both the “Affinity” and the Broker distribution channels.

The “Business Development Advisor” reports directly to the “Marketing & Communication Manager”.
For the “Affinity market”, you will be working very closely / in tandem with the “National Account Manager”, in charge of managing and expanding current & future “Affinity” customers, within the sales department.

RESPONSABILITIES

Contribute to develop the business
- Define and develop sales-driven Campaigns so that to remind/boost products/actions or support the launch of new products/actions incl. motor salon, market events, X&Up-sell plan
- Sales support material & tools so that to smoothen the path to ARAG for our distribution Partners (easy to work with) : training, webinars, tools, brochures, …
- Communication plan: help to define the yearly calendar and operationalize it along the year incl. a regular newsletter, events, SOME groups …
- Define/formalize the product-related requirements needed to develop New business Affinities, based on the input of the “National Account Manager” + market research when needed
o Feed the “Product Manager” with the requirements
o Participate Hands-on to the Affinity-product-related developments
Manage key distribution- projects
- Propose and manage new projects to enhance Broker and/or Affinity experience (e.g. new/optimize tools to manage affiliates, New offer tool for brokers, …)
- Propose and manage new projects related to sales support management, contributing to ARAG Business objectives (e.g. new performance reporting, CRM …)

Give support to the “National Account Manager” for other BAU sales activities
- Help to identify and support growth opportunities, retention/loyalty actions, X&Up-sell opportunities
- Prepare inputs for sales meetings and accompany when required
- Big Direct Accounts & Affinity portfolio analysis, incl. segmentation or market study
- Tailored commercial actions/propositions, based on the input from the Key Account Manager
- Analyse and develop comparison table/arguments on competitive products

SKILLS / EXPERIENCE

- Master degree in business administration/marketing/sales or equivalent
- Experience of min 3 years in the Insurance industry
- You have demonstrated proven sales experience
- In-depth knowledge of the Affinity/Affiliates or Broker market is an asset
- Dutch native speaker, with good knowledge of the other national language as well as English
- Customer expectations are at the heart of your approaches
- Analytical mind with an affinity for figures
- Driven Intrapreneur results-oriented and pragmatic
- You know how to work both independently / autonomously and as part of a team
- Excellent organizational skills so that to be able to manage multiple subjects in parallel
- Affinity for Marketing & Digital

Medior Accountant


ORGANISATION


The Medior Accountant is part of the the Statutory Accounting team which is responsible for the accounting activities, the cash activities, the tax activities and the support in reporting activities. He/She is accountable for ensuring completeness, accuracy and reliability of all booking entries and for continuously challenging and improving existing processes.
The Medior Accountant reports to the Finance Manager and provides support to the team.RESPONSABILITIES


The Medior Accountant is responsible for the following tasks, He/She :

- Provides assistance to ensures compliance with current regulations applicable for the branch, including group accounting guidelines and secures timely closing activities.
- Is responsible for regular financial data quality reviews and recurrent local and group reporting requirements.
- Supervises and prepares all tax and fiscal activities and continuously looks for improvements.
- Assists in monitoring cash management (banks and cash position) and provides guidelines or recommendations.
- Manages the accounting software by updating journals, improving processes and working in close relationship with the provider to keep ARAG’s version updated.
- Assists the team with recurrent tasks in their operational and daily work.

EXPERIENCE

- Master in Accounting; or equivalent combination of education and experience.
- 3 to 5 years of work experience in an accounting role.
- Certifications in accounting (CPA, CMA, others) are a plus.
- Experience with accounting techniques (Local Gaap, statutory consolidation, payroll, tax declaration etc.) and regulations.
- Languages : FR or NL, good knowledge of EN is a plus.
- Very good knowledge of MS Office skills and accounting applications
- Excellent command of office tools (MS Office) and particularly familiar with Excel
- Rigorous and customer-oriented, proactive approach, identifies and solves problems
- Strong analytical abilities combined with openness to new ideas and new ways of thinking

IT Service Delivery Manager


ORGANISATION

The IT Service Delivery Manager is the overall responsible for the delivery of the IT operations, continue system maintenance, incident and problem management as well as for user and application support.
The IT SDM acts as a primary contact person for the Business, organizes and manages the team capacity and priorities and plays a central role in the business continuity.
The SDM team is composed two analyst/developer and one system engineer/first line.
The IT SDM reports to the IT manager.


RESPONSABILITIES

- Responsible for the IT services and manage the day to day delivery of the services:

o Monitor and improve systems and infrastructure
o Ensure a good level of security and performance of the different platforms, databases and applications
o Organize usual controls of the critical system functions (backup, logging, …)
o Participate actively in maintaining and improving the application landscape of ARAG Belgium
o Provide support to the users of the IT of Arag Belgium
o Organize work procedures and communication to end-users
o Administrating applications and executing jobs (month closure, …)

- Responsible for establishing business relationships to enable efficient delivery of ICT services:

o Establish with the business the expected Service Levels,
o Measure and report on IT Services

- Act as team leader, manages priorities and workload, set objectives and evaluate:

o Lead and direct operations and development teams to make sure that service level agreements (SLAs) are guaranteed
o Manage capacity and resources in a multi-disciplinary environment

- Create awareness and implement ITIL basics within the organization :
- Liaise, keep in contact with IT providers to make sure that services are managed and maintained (licences, certificates, contracts)
- Responsible for the delivering of new functionality required by the business while protecting the integrity of existing services
- Make sure that service asset and configuration are properly controlled, and that accurate and reliable information about these assets is available when needed
- Plan and schedule operational maintenance and service windows
- Responsible for the change management process
- Communicate about IT services within the organization

EXPERIENCE

- Master degree in Computer Science, engineering or related field/experience
- 5 to 10 years proven experience in IT environment
- Technical expertise in domains like AD, O365, Linux, Exchange, Bash, powershell, vb, shell, java script
- IT Service Management experience (ITIL knowledge)
- Experience in working with external suppliers
- Experience in managing a team
- Written and verbal communication skills.
- Personality : analytical, structured, assertive, solution oriented, problem solver, critical thinking, customer oriented, time management
- Languages: FR, NL, ENG.

Spontane sollicitatie

Als onderneming met een eigen cultuur past ARAG ook bepaalde basisprincipes toe. Ongeacht de Branch in de verschillende landen waar ARAG actief is, werken wij volgens dezelfde doelstellingen, die bekend staan als de ARAG Essentials. Deze worden hieronder kort toegelicht:

Opening
Communicatie als kans

- Een open en eerlijke dialoog is erg belangrijk voor ons. We benaderen problemen direct en zoeken samen naar een werkbare oplossing.
- Het internationale karakter van ARAG is een van onze sterke punten. Door openlijk met elkaar te communiceren kunnen we leren om samen sterker te zijn.
- "Eenheid in verscheidenheid" is een belangrijke richtlijn voor ons. We zijn er trots op dat we onder de paraplu van ARAG mensen uit verschillende landen bij elkaar brengen en hen in staat stellen om over de landsgrenzen heen uitstekend samen te werken.
- We zien elke verandering als een kans. Wij staan open voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen en kunnen daar snel en flexibel op reageren. Onze organisatie kan alleen groeien en verbeteren als we verandering accepteren.

Baanbrekende geest
Zoeken naar vooruitgang

- Ten tijde van de oprichting in 1935 was ARAG een pionier op het gebied van rechtsbijstandverzekeringen, omdat het alle burgers voor het eerst in de geschiedenis in staat stelde hun rechten te doen gelden, ongeacht hun financiële situatie.
- Deze pioniersgeest onderscheidt ons vandaag de dag nog steeds. Het is met passie en betrokkenheid dat we nieuwe producten en diensten ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van onze klanten.
- Dit maakt ons tot een kwaliteitsvolle en innovatieve verzekeraar in elke markt. We proberen voortdurend te verbeteren en weigeren te rusten op wat we in het verleden hebben bereikt.
- Het betreden van nieuwe markten maakt deel uit van de charme van het ondernemerschap. Wij overtuigen door de kwaliteit van onze dienstverlening en het innovatieve karakter van onze producten, waardoor onze klanten zeer loyaal zijn.

Helderziendheid
Verder kijken dan de volgende dag

- Wij bereiden ARAG voor op de toekomst, met bijzondere nadruk op het behoud van onze onafhankelijkheid en financiële kracht.
- De groep is de laatste jaren dan ook aanzienlijk veranderd. Onze bereidheid om verandering te accepteren is een van onze grote krachten. Als onafhankelijk familiebedrijf kunnen we plannen maken voor de lange termijn en een duurzame strategie implementeren.
- Wij vervullen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid in het kader van een duurzaam en verantwoord beheer.
- Onze innovatieve producten houden ons een stap voor op de concurrentie. Een korte rapportagelijn en nauwe banden met onze internationale eenheden stellen ons in staat om snel, direct en flexibel te reageren op verschillende ontwikkelingen in de economie, de maatschappij en de markten.

Discipline
Succes door professionaliteit

- ARAG is een familiebedrijf en een veeleisende werkgever. Wij verwachten van onze medewerkers een hoge mate van betrokkenheid, kwaliteit en prestatie. In ruil daarvoor biedt onze groep een diverse en gevarieerde werkomgeving.
- De behoeften en verwachtingen van onze klanten staan centraal. We staan dus altijd klaar om te luisteren en te helpen door attent en behulpzaam te zijn, waar en wanneer dan ook.
- We leggen ook grote nadruk op efficiëntie en kostenbewustzijn. Om onze groei- en winstdoelstellingen te bereiken, analyseren en meten we voortdurend onze prestaties.
- Onze acties worden gekenmerkt door een hoge mate van professionaliteit. We houden ons altijd aan afspraken en deadlines.

Dynamiek

Het vrijgeven van energie

- We zijn resultaatgericht, vastberaden en volhardend. Initiatieven nemen in het belang van onze klanten en onze organisatie is een van onze grootste troeven.
- De teamgeest - vooral over de nationale grenzen heen - is voor ons van het grootste belang. We kunnen veel van elkaar leren en geweldige dingen bereiken door nauw samen te werken.
- Van ieder individu wordt verwacht dat hij of zij zijn of haar vaardigheden en talenten inzet ten behoeve van de productieve gemeenschap. Ieder individu is in staat om iets te bereiken en persoonlijk initiatief is altijd welkom, omdat goede ideeën en de moed om "buiten de gebaande paden te denken" ons af en toe helpen om vooruit te komen.
- We stellen allemaal onze persoonlijke en professionele ontwikkeling ten dienste van onze organisatie.

Fair-play
Respectvolle interactie

We accepteren culturele verschillen en zien ze als een bron van wederzijdse verrijking. We leren van elkaar en benaderen elkaar openlijk.
- Barrières kunnen gemakkelijk worden overwonnen door het tonen van wederzijds begrip, toegankelijkheid en goodwill.
- Gelijke kansen op professionele ontwikkeling zijn voor ons vanzelfsprekend. Ongeacht de specifieke professionele context - functie, werkplek, verantwoordelijkheden bijvoorbeeld - en persoonlijke omstandigheden, zoals burgerlijke staat, sociale achtergrond of opleidingsniveau, krijgen alle werknemers dezelfde kansen. Er wordt geen rekening gehouden met geslacht en leeftijd bij het overwegen van mogelijkheden voor zelfontplooiing.
- Een goede balans tussen werk en privéleven is voor ARAG essentieel.

Als u zich met deze doelstellingen identificeert, ontvangen wij graag uw spontane sollicitatie. Stuur uw CV en sollicitatiebrief met de ARAG Essentials. Vertel ons hoe u bij ARAG past en wat u voor het bedrijf kunt betekenen

Waarom werken bij ARAG?

ARAG is veel meer dan een verzekeraar. Naast rechtsbijstandproducten voor particulieren en ondernemers bieden wij onze klant gratis preventief advies. Als medewerker van ARAG sta jij, los van afdeling of functie, in dienst van onze klant die niets dan het beste verwacht. En meer.

Kortom, ARAG staat voor inzicht, gemoedsrust en zekerheid – op een persoonlijke, professionele en positieve manier. Herken jij je hierin? Reageer op één van onze vacatures of stuur ons een spontane sollicitatie.

ARAG Internationaal

ARAG is een gespecialiseerde rechtsbijstandsverzekeraar met decennia ervaring. De ARAG-groep werd in 1935 opgericht in Duitsland. Vandaag zijn we aanwezig in de meeste Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. In België is ARAG actief sinds 1965. Onze klant rekent dus op een grote internationale speler met een sterke lokale verankering – de garantie op een verzekeraar die dicht bij zijn klant staat.


COOKIES OP ARAG.BE

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, gebruiken wij verschillende soorten cookies. U vindt alle informatie, ook over de mogelijkheden om deze te blokkeren, in de tekst over ons vertrouwelijkheidsbeleid.