Aller au contenu Aller au formulaire de recherche Aller au page de contact Aller au sitemap

ARAG Flight Claim

Sinds een aantal jaren is de Europese wetgeving omtrent vertragingen met het vliegtuig voor ons als passagiers aangepast. U kunt op een makkelijke en duidelijk manier checken of u na een vertraging of annulatie recht hebt op een vergoeding en hoe hoog die vergoeding is, via www.flightclaim.com. In principe zit het vrij simpel in elkaar.

Er mag geen sprake zijn van een zogenaamde ‘buitengewone omstandigheid’, zoals bijvoorbeeld een staking. U hoeft dit niet uit te zoeken, dit doet ARAG Flight Claim voor u. U hoeft enkel uw vluchtnummer door te geven. Aan de hand van dit vluchtnummer checken zij of u in aanmerking komt voor compensatie. Dit is in een aantal stappen te doen, zo heeft u snel uitsluitsel over wel of geen recht op een vergoeding.

Zoals gezegd, de regels zijn vrij simpel. Het verhalen van uw vergoeding is echter niet altijd even makkelijk. Om niet overal zelf achteraan te hoeven gaan en de discussie efficiënt te houden, kunnen wij dit vanaf heden ook voor u doen!

Indien u een rechtsbijstandverzekering bij ARAG hebt, waarbinnen contractuele zaken gedekt zijn (particulier en zakelijk vanaf het rechtsbijstand pakket Silver), kunt u de zaak rechtszaak bij ons aangeven. Uw zaak zal dan op basis van uw verzekering in behandeling worden gegeven bij Flight Claim.

Indien u niet verzekerd bent bij ARAG voor rechtsbijstand, kunt u de zaak rechtstreek aanmelden bij Flight Claim via de website www.flightclaim.com. Bij succes betaalt u 25% van de vergoeding aan ARAG Flight Claim als compensatie. Krijgt u geen vergoeding van de luchtvaartmaatschappij? Betaalt u niks. Wel zo eerlijk.

Bij ARAG Flight Claim betaalt u nooit administratiekosten. En zij zijn in 98% van de zaken succesvol. Tevens krijgt de service van ARAG Flightclaim een klantenbeoordeling van een 9,1.

Bekijk het zelf op www.flightclaim.com.

Arag,
Uw vertrouwde partner