Aller au contenu Aller au formulaire de recherche Aller au page de contact Aller au sitemap
 

Diederik Moris wordt Chief Commercial Officer bij ARAG Belgium. Hij wordt daarmee verantwoordelijk voor Sales en Marketing.
Zijn doelstelling is om het Belgisch marktaandeel van ARAG te vergroten.


ARAG en Diederik Moris : een perfecte match

Diederik Moris vervoegt de Management Board van ARAG Belgium als Chief Commercial Officer. Hij zal in die hoedanigheid verantwoordelijk zijn voor sales en marketing.

Marc Van Erven, CEO ad interim bij ARAG Belgium : “De aanwerving van Diederik Moris past in het kader van de ambitie van ARAG Belgium om sterker te groeien. Het directieteam wordt daartoe versterkt met de significante sales- & marketingervaring van Diederik Moris. Dit is één van de elementen die ARAG Belgium zal in staat stellen om zijn plannen te realiseren de komende jaren, naast natuurlijk onze uitstekende financiële gezondheid, onze solide interne organisatie, en de kwaliteit van ons aanbod.”


“ARAG, de bondgenoot van de makelaars”

Diederik Moris, Chief Commercial Officer bij ARAG Belgium: “Ik ben blij deze functie bij ARAG te kunnen invullen. De democratisering van het rechtssysteem behoort duidelijk tot ARAG’s waarden en het bedrijf heeft stevige fundamenten. Ons team staat er en is er helemaal klaar voor. Ik ben er zeker van dat ARAG een bloeiende toekomst tegemoet gaat!”

“Mijn doelstelling is om, als partner van de makelaars, hen optimaal bij te staan bij de ondersteuning van hun klanten, en eindklanten te overtuigen van het belang van een verzekering rechtsbijstand bij een speler met onze expertise”, aldus nog Diederik Moris.

Concreet wil Diederik Moris, samen met het ganse ARAG-team, verder bouwen aan een sales- & marketingorganisatie waarin de makelaar en de klant centraal staan.


Het cv van Diederik Moris

De van oorsprong Antwerpse jurist Diederik Moris heeft 29 jaar ervaring in de verzekeringssector. Hij startte zijn carrière bij Allianz Belgium in 1990 als accountmanager. Daarna nam hij verschillende verantwoordelijke posten op, waaronder: nationaal marketingdirecteur (BOAR wat staat voor brand, ongevallen en andere risico's, Leven en Employee Benefits); verantwoordelijke voor het Belgische Loyalty-programma; Commercieel Directeur (BOAR, Leven en EB); en nationaal directeur voor de onderschrijving en het contractbeheer van de BOAR-verzekeringen van particulieren, kmo’s en midcorp.

Diederik Moris is daarnaast altijd actief geweest in verschillende verzekeringskringen. Hij was onder meer voorzitter van de Antwerpse Kring van het Verzekeringswezen; lid van de Raad van Bestuur van de Verzekeringskring der Vlaanderen (Oost en West-Vlaanderen) ; lid van de Raad van Bestuur van de KKJVB-RCJAB; en recent secretaris-penningmeester van de Raad van Bestuur van de KKVB-CRAB.

Hij stelde tenslotte zijn competenties ook ter beschikking van BROCOM als vertegenwoordiger van Allianz Belgium.ARAG, uw bondgenoot in Rechtsbijstandverzekering