Onze diensten

ARAG is veel meer dan een verzekeraar. Naast rechtsbijstandproducten voor particulieren en ondernemers bieden wij u gratis preventief advies. Bovendien houden wij u op de hoogte van relevante informatie, onder andere via onze nieuwsbrieven.

Kortom, ARAG biedt u inzicht, gemoedsrust en zekerheid – op een persoonlijke, professionele en positieve manier.

Volledig geïnformeerd met de gratis ARAG newsletter!

Met de ARAG newsletter houden wij u tweemaandelijks op de hoogte van praktische juridische tips, informatie over actuele onderwerpen en nieuws van ARAG. Laat deze voorsprong in kennis en kunde u niet ontgaan en meldt u direct aan voor onze newsletter.

Registreer u kosteloos

Welke verzekeringsoplossing hebt u nodig?

Het leven zit vol verrassingen – óók onaangename. We kunnen niet vermijden dat u in een conflict terechtkomt of schade lijdt. Maar we stellen wél alles in het werk om uw belangen te verdedigen en uw rechten te laten gelden. We reageren, signaleren en procederen voor particulieren en ondernemers.

Producten voor particulieren

Als privépersoon rekent u op juridische bijstand rond:

Producten voor ondernemers

Als zelfstandige of eigenaar van een onderneming rekent u op juridische bijstand rond:

Legal Help Line

Met de Legal Help Line van ARAG geniet u als klant van een gratis telefonische service. Een team van gespecialiseerde juristen beantwoordt preventief uw juridische vragen. Dat doen we onmiddellijk óf binnen drie dagen na uw oproep (als we meer informatie moeten opzoeken). U krijgt pasklare antwoorden op al uw vragen rond mogelijke geschillen met derden.

U belt de Legal Help Line op werkdagen, van maandag tot donderdag van 9 tot 17 uur; op vrijdag van 9 tot 16 uur. Wilt u geholpen worden in het Nederlands? Bel dan 02 643 13 94. Voor advies in het Frans belt u 02 643 13 93.

 
 

Informatie

Vraagt u zich af in welke omstandigheden u een beroep kunt doen op onze verzekeringen, wie en wat onder de dekking valt, en wie welke kosten op zich neemt? Wilt u weten hoe u een schadegeval aangeeft, welke polis u het beste kiest, of uw verzekering al dan niet fiscaal aftrekbaar is? Contacteer dan onze Legal Help Line, een ARAG-medewerker of uw verzekeringsmakelaar.

Contacteer een verzekeringsmakelaar