Onze rechtsbijstandsproducten voor zakelijke klanten dekken de risico’s die u loopt met betrekking tot:


Plaats uw focus waar hij moet liggen

Met een rechtsbijstandsverzekering van ARAG bent u als ondernemer uitstekend voorbereid op juridische kwesties van alle aard. Van conflicten over contracten en vergunningen tot problemen door verkeerde leveringen. En van geschillen of ongevallen in het verkeer tot rechtsbijstand na brand of bij vandalisme.

 

U geniet professionele ondersteuning bij geschillen die voorkomen in de volle breedte van uw zakelijke activiteiten. ARAG behartigt uw belangen als ondernemer, en dekt de kosten voor juridische geschillen. Zo onderneemt u veilig en met meer gemoedsrust, en richt u zich honderd procent op uw zakelijke activiteiten.

Bent u het slachtoffer?

Dan stellen wij alles in het werk om de schade die u lijdt te recupereren – zowel voor materiële als lichamelijke schade.

Begaat u zelf een overtreding?

Dan neemt ARAG de kosten en erelonen van advocaten op zich om u te vertegenwoordigen in de rechtbank.

 

ARAG biedt u in alle omstandigheden professionele juridische bijstand. Bovendien verzekert u uitsluitend die zaken die voor u van toepassing zijn. U kiest voor een basisdekking die u goede waarborgen biedt voor een zeer democratische prijs, óf voor een ruimere bescherming.

Onze vergelijkingsoverzichten per product helpen u om de juiste keuze te maken.

Wilt u meer advies om een passende verzekering af te sluiten?

Contacteer dan een ARAG-medewerker of een verzekeringsmakelaar in uw buurt. Geef hieronder uw postcode in, en kies een van onze talrijke partners in uw regio.

COOKIES OP ARAG.BE

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, gebruiken wij verschillende soorten cookies. U vindt alle informatie, ook over de mogelijkheden om deze te blokkeren, in de tekst over ons vertrouwelijkheidsbeleid.