Aller au contenu Aller au formulaire de recherche Aller au page de contact Aller au sitemap

In de laatste editie van de newsletter, lieten wij u kennismaken met het team dat tweemaandelijks deze nieuwsbrief voor u verzorgt. Natuurlijk is deze newsletter één van de manieren hoe wij naar buiten treden en onze makelaars en klanten willen informeren, adviseren en helpen met bepaalde situaties.

Ons Salesteam is de groep die dag in, dag uit op de baan te vinden is en onze makelaars bezoekt. Dit doen zij niet enkel om de diensten en expertise van ARAG onder de aandacht te brengen, ook om makelaars te helpen met bijvoorbeeld een mailingactie of om te spreken over een lastige situatie waarin een klant zich bevindt. Zo staan zij ook constant in contact met wat er zich afspeelt op de werkvloer bij de makelaar en geven zij een antwoord op vragen die (potentiële) klanten over rechtsbijstand aan de makelaar stellen.

Hieronder geven wij wat korte informatie per Business Advisor. Zoek ze ook vooral zelf op, via bijvoorbeeld LinkedIn (links naar hun persoonlijke profiel achter de naam). Maak een connectie of leg nieuw contact: de ARAG Business Advisors staan hier altijd voor open!

Morgane Borlée

Morgane is grootgebracht met verzekeringen (haar familie bezit een makelaarskantoor) en mede hierdoor is zij sinds 2016 een welkome aanvulling aan het Salesteam. Met haar energie en brede interesse is zij de collega die makelaars in het gebied Waals Brabant, Namen en Zuid-Brussel kunnen verwachten om ARAG te vertegenwoordigen.

Ariane Winand

Ariane is verantwoordelijk voor het gebied Limburg en Vlaams-Brabant. Zij heeft de verzekeringsbranche leren kennen en haar eigen gemaakt waardoor zij één van de twee vrouwelijke krachten van het Salesteam is.

Mark Battheu

In dienst sinds 2014 en als Sales Director eindverantwoordelijk voor het Salesteam. Mark verdeelt zijn tijd tussen het hoofdkantoor in Brussel en op de baan zijn om samen met één van zijn Business Advisors op bezoek te gaan bij een makelaar.

Koen Dewaele

De laatste Business Advisor die het Salesteam heeft versterkt, is Koen. Hij heeft al ervaring in de verzekeringsbranche en ARAG is erg blij met Koen als gezicht van de maatschappij in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

Pascal Lefebvre

In de regio Henegouwen kunnen de makelaars rekenen op Pascal. Dit is de regio waar hij verantwoordelijk is voor de ondersteuning van de makelaars omtrent de rechtsbijstandverzekeringen van ARAG. Hier is hij al jaren een vertrouwd gezicht.

Vincent Locus

Als één van de medewerkers met het langste dienstverband bij ARAG is Vincent verantwoordelijk voor technische expertise en externe relaties. Zijn enorme ervaring zorgt ervoor dat hij op bijna elke vraag een antwoord heeft.

Filip Maes

Als één van de twee seniors in het team, is Filip een graag geziene gast bij de makelaars in het Antwerpse. Filip is een goedlachse collega die graag meedenkt over nieuwe oplossingen en initiatieven.

Kevin Maes

Eén van de laatste toevoegingen aan het Salesteam is Kevin. Kevin is niet dagelijks op de baan te vinden maar heeft zijn vaste werkplek in Brussel. Hier werkt hij nauw samen met Mark Battheu, hij is namelijk Business Development Advisor.

Stéphane Pondeville

De tweede senior van het Salesteam is Stéphane. Al sinds maart 1992 werkt hij voor ARAG en hij heeft een sterke connectie met het gebied dat hij bedient. Stéphane is verantwoordelijk voor het grootste deel van Brussel.

Marc Verjans

Marc werkt sinds 2012 voor ARAG en is verantwoordelijk voor de gebieden Luxemburg, Luik en de Duitstalige regio’s. Marc is een aimabele collega waarvoor de deur bij de makelaar altijd openstaat.

Arag,
Uw vertrouwde partner