Aller au contenu Aller au formulaire de recherche Aller au page de contact Aller au sitemap

Sinds de zomer van 2016 waren wij bij ARAG intern druk in de weer om te zien hoe wij voor de makelaar en eindklant nog meer een toegevoegde waarde konden bieden met onze expertise: juridische kennis.

Nu werden er in het verleden al met enige regelmaat nieuwsbrieven uitgestuurd, de feedback hierop was echter dat deze te juridisch waren. Het doel dat wij ontwikkeld hebben met het nieuwe redactieteam van de ARAG newsletter is helder: juridische ontwikkelingen en zaken in begrijpelijke taal aan u aanbieden zodat een makelaar en een klant van ARAG hiermee uit de voeten kan.

Zonder verdere vertraging wil ik u dan nu graag laten kennismaken met het team achter de nieuwsbrieven. Dit zijn allemaal medewerkers van ARAG België die, naast hun werk op verschillende afdelingen van ARAG, tijd investeren om vanuit hun eigen specialisme een bijdrage te leveren aan de tweemaandelijkse uitgave van onze nieuwsbrief.

Geertrui Verbeiren
Al sinds 2012 is Geertrui een collega waar op gerekend wordt op de afdeling Boekhouding. Met een goed oog voor cijfers zorgt zij hier voor betalingen, opvolging en verwerking van alle financiële interne en externe flows. In 2017 heeft zij ook tijdelijk op het kantoor van onze Noorderburen gewerkt, om verdere ervaring op te doen binnen de internationale ARAG groep. Sinds het ontstaan van ons nieuwe redactieteam is Geertrui een gewaardeerd lid.

Gerry Janssens
Na een korte uitstap bij een andere werkgever, is Gerry sinds begin 2017 weer terug op zijn oude, vertrouwde nest bij ARAG. Als assistent van de Head of Claims, de grootste afdeling van ARAG België, is hij verantwoordelijk voor het goed reilen en zeilen van de juridische teams. Dit, tezamen met alle lopende projecten bij ARAG België, zijn we erg blij dat hij zich sinds kort aan het team van schrijvers voor deze nieuwsbrief heeft kunnen vervoegen.

Kathy de Sutter
Natuurlijk dient er voor elke specialisme (althans, bijna elk ;-)) binnen ARAG België een vertegenwoordiging binnen de newsletter redactie zijn. Al sinds oktober 2016 is Kathy onderdeel van onze redactie. Na eerdere ervaring bij een collega van ARAG, besloot zij ons mooie bedrijf te versterken met haar kennis en kunde. Iedere editie giet zij al haar expertise omtrent verkeerszaken en de juridische kant ervan in een mooi artikel. Zo stuurt zij alle weggebruikers, eigenlijk alle verkeersdeelnemers, iets veiliger en beter geïnformeerd de baan op.

Laura Raets
Als voormalig advocate heeft Laura ARAG vervoegd in het prille begin van 2015 als juriste. Zij behandelt algemeen juridische zaken, van rechtsgebied A tot Z. U kent Laura misschien al wel van het leuke en persoonlijke artikel dat zij eerder schreef. Als juriste aan de Vlaamse kant van haar afdeling is zij, samen met haar collega’s, een intellectuele rots in de branding voor alle ARAG klanten die de Legal HelpLine bellen om inlichtingen te krijgen omtrent allerhande juridische thema’s.

Laurence Vandebroeck
Laurence is de Franssprekende verantwoordelijke voor het advocatennetwerk van ARAG België en belast met klachtenbehandeling. Romanist en voormalig advocaat; het betreft een zeer sportieve dame met een perfect gevoel voor taal en het gebruik ervan. Zij is dus ook al een onmisbare schakel in het team van schrijvers van de ARAG newsletter. Met een scherp oog voor actualiteit, verrast zij ons keer op keer met de onderwerpen waar zij over schrijft. Want u hebt het misschien wel gemerkt, we schrijven niet voor onszelf; we schrijven voor u!

Morgane Borlée
Als lid van het ARAG Salesteam heeft Morgane een pak aan ervaring in de verzekeringsbranche. Als jonge mama weet Morgane toch altijd de tijd te vinden om de newsletters in een mooi, digitaal jasje te gieten en te voorzien van prachtige beelden, passend bij het artikel. Door haar directe contact met de makelaars voorziet zij ons ook van nuttige informatie uit het veld en kunnen we onze dienstverlening nog beter aanpassen aan de wensen en noden in de markt. Door al het werk van Morgane is het besef gekomen dat een een goede en mooie newsletter produceren niet alleen bestaat uit typewerk…..

Vincent Locus
Als één van de medewerkers van ARAG met de meeste ervaring, is Vincent een onmisbare kracht met betrekking tot het schrijven van juridisch inhoudelijk artikelen. Van de afdeling die de juridische dossiers behandelt, is Vincent op de Salesafdeling terecht gekomen. Hier brengt hij nog altijd zijn juridische- en verzekeringskennis in en is hij toch een beetje de opa van ARAG. Altijd een vriendelijk woord, altijd geïnvesteerd in de reeds gekende of nieuwe medewerkers, is Vincent voor ARAG van grote waarde. Ook hij is al lid van het team schrijvers voor de newsletter sinds het allereerste uur.

Tim van Engelenhoven – Breure
Last but not least, de schrijver van dit artikel ben ik. In 2010 ben ik begonnen met werken bij ARAG Nederland, op het hoofdkantoor te Leusden (net boven Utrecht). Daar heb ik 6 jaar met veel plezier als jurist gewerkt voor ik de overstap maakte naar mijn huidige functie als verantwoordelijke van Marketing en Communicatie bij ARAG België.

Ik krijg energie van samenwerken, met collega’s, makelaars en klanten. Ik geloof in hard werken en authentiek zijn. Problemen zijn er om op te lossen, daarom probeer ik altijd de positieve kant van dingen te zien. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de newsletters van ARAG, of iets algemeens, u kunt mij altijd bereiken via Tim.vanengelenhoven-breure@arag.be.

Zo, daarmee komt dit artikel over het ‘Kijkje in de keuken van ARAG’ tot een einde. Ik ben in ieder geval supertrots op het feit dat wij, als groep collega’s, er mijn inziens keer op keer in slagen u een interessante en praktische nieuwsbrief te sturen die makkelijk te lezen en te begrijpen is. Zo proberen we van de moeilijke, juridische taal en regelingen iets te maken voor iedereen. Want, ARAG is er voor iedereen.

Vriendelijke groet,
Tim van Engelenhoven – Breure

Communication & Marketing Manager