Aller au contenu Aller au formulaire de recherche Aller au page de contact Aller au sitemap

Zoals u wellicht al gehoord hebt, is de algemene website van ARAG België in een volledig nieuw jasje gestoken. We hebben niet enkel cosmetische aanpassingen gedaan maar we zijn echt terug naar het tekenbord gegaan en hebben gedacht: hoe kunnen wij met onze website de makelaar en eindklant op een zo goed mogelijke manier van dienst zijn?

Wij nodigen u natuurlijk van harte uit om eens een kijkje te nemen op het vernieuwde ARAG.be, mocht u dat nog niet gedaan hebben. Er is gekozen voor een uiterlijk dat past bij het ‘corporate design’; zo ervaart iedereen die zaken doet met of klant is bij ARAG, dezelfde uitstraling en klantgerichtheid. We hebben met de website een simpel navigeerbaar design willen neerzetten waar in ‘gewone’ taal gesproken wordt. Zo kan iedere gebruiker van de website vinden waar hij of zij naar opzoek is.

Dit is de eerste stap; de livegang van het nieuwe design. Op de achtergrond zijn we nog met andere zaken bezig die de online ervaring voor makelaar en eindklant nog beter moet maken. Zo willen we er niet enkel zijn op het moment dat er al een geschil bestaat, maar ook daarvoor. Door te informeren en adviseren kan ARAG ook juist op die cruciale momenten, voor het misloopt, helpen om een situatie niet te laten escaleren. Zo bieden we een op elk moment een toegevoegde waarde voor onze makelaar en eindklant.

Logischerwijs hebben wij ons best gedaan om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen van de gebruikers ervan. Maar, we zijn ook maar mensen en we kunnen wellicht iets over het hoofd gezien hebben. Hebt u vragen of opmerkingen? Laat het ons gerust weten. Op de nieuwe website vindt u al onze contactgegevens op een makkelijke manier gerangschikt terug.

Arag,
Uw vertrouwde partner