Aller au contenu Aller au formulaire de recherche Aller au page de contact Aller au sitemap

De maand oktober was rijk aan evenementen in ons bedrijf!

Voor het derde opeenvolgende jaar heeft ARAG deelgenomen aan de Acerta Brussels Ekiden, en dit op 14 oktober 2017. Niet minder dan 3 teams van 6 personen (tegenover 2 teams vorig jaar!) hebben de grond van het Boudewijn Stadion met onze kleuren betreden. We telden zowel dossierbeheerders als diensthoofden, inspecteurs en niet minder dan onze eigen CEO, onder de deelnemers.

Ter herinnering, Ekiden is een aflossingsmarathon met ploegen van 6 lopers.

Dit evenement wordt stilaan traditie binnen ons bedrijf!

Voor de deelnemers is de collectieve geest belangrijk en ze komen allemaal samen op voor éénzelfde gemeenschappelijk doel! Afgezien van het sportieve aspect willen we hier graag nog benadrukken dat alle deelnemers – lopers en supporters – geld inzamelen voor een goed doel dat ons nauw aan het hart ligt en dat we sinds een aantal jaar steunen, met name de Special Olympics.

Op naar volgend jaar!

De werknemers van Arag hebben tevens kunnen genieten van een zeer geslaagde maaltijd die op 27 oktober georganiseerd werd in kasteel Tivoli in Mechelen. We vierden er de lancering van de Business 1 Gold polis, we gaven een overzicht van de nieuwe projecten die lopen en maakten de balans op van het jaar dat zo goed als op zijn einde loopt. Het was een prachtig samenzijn onder collega’s, waarbij we van gedachten konden wisselen, en samen plezier maken, weg van onze gewone omgeving. Deze feestelijke maaltijd getuigt van wat onze maatschappij wil aanmoedigen: menselijke contacten en de wens om de familiale geest te behouden die aan de basis ligt van de filosofie van Arag als Europese groep.

Arag,
Uw vertrouwde partner

Credits voor de foto: Vincent Van De Vijver